Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Hama blog

Tartalom átvétel
Frissítve: 1 óra 9 perc

A Sigma története röviden

2017. szeptember 21. - 16:00

Szeptember 20-án Magyarországra látogatott Kazuto Yamaki, a Sigma vezetője. Yamaki édesapja halála után, 2012-ben vette át a cég vezetését. Látogatása kiváló aprópót adott arra, hogy a cég történetét röviden elmeséljük.

[...] Bővebben!


Tetszetős tokok és táskák sallang nélkül

2017. szeptember 18. - 10:00

Furcsa szerzet az ember, húzza a száját, ha a több százezer forintos notebook mellé a tok, amely megvédené a masinát a kosztól és karcoktól, további 8-10 ezer forintba kerül; és akkor a táskákról még nem is beszéltünk. Még szerencse, hogy van sokkal jobb árú alternatíva is: olcsó tokot és táskákat mutatunk!

[...] Bővebben!


Fotós hátizsákok „kicsiknek” és „nagyoknak”

2017. szeptember 12. - 10:00

A Hama Miami sorozatába tartozó fotós táskák között az is talál magának megfelelő modellt, aki kevés kiegészítővel rendelkezik, és az is, aki egy komplett „szekrényt” szokott magával cipelni.

[...] Bővebben!


Vezeték nélküli headset aktív zajszűréssel

2017. szeptember 07. - 10:00

A Bluetooth fülesek kiválóan használhatók telefonnal, de sokan nem szeretik őket, mert tartanak attól, hogy esetleg a hangminőség nem lesz elég jó. A Jabra Supreme+ aktív zajszűréssel is rendelkezik, hogy ne csak rugalmas használatot nyújtson, hanem hangban is a legjobbat adja.

 

[...] Bővebben!


Az eddigi legnagyobb microSD-kártyát mutatta be a SanDisk

2017. szeptember 01. - 12:00

Hamarosan akár 400 GB-tal is növelhetjük a telefonok, táblagépek kapacitását, hiszen a SanDisk nemcsak bemutatta az újdonsült rekordert, hanem a következő hónapokban árulni is kezdi a típust.

[...] Bővebben!


Iskolatáskákat adományozott a Hama

2017. augusztus 30. - 15:30

A Hama nemcsak kiváló minőségű termékeivel, hanem társadalmi szerepvállalásával is igyekszik megkülönböztetni magát a versenytársaitól. A vállalat hazai képviselete a tanévkezdéshez kapcsolódóan 107 darab „Allout” iskolatáskát adományozott a Magyar Református Szeretetszolgálatnak; a szervezet a táskákat a nehéz anyagi helyzetben lévő, kisiskolás korú gyermeket nevelő családoknak fogja eljuttatni.


Az Oregon Scientific legszebb időjárás-állomása

2017. augusztus 27. - 12:00

Az Oregon Scientific szinte összes itthon kapható kütyüjéről írtunk már, a legstílusosabb modellt azonban eddig még nem kaptuk „cikkvégre”. Ezt a hiányosságot most viszont pótoljuk: aki hipermodern külsőre vágyik, annak a BAR292 lesz az ideális választás.

[...] Bővebben!


Tökéletes egér utazáshoz

2017. augusztus 23. - 14:00

A hordozható számítógépek sok mindenben utolérték már az asztali masinákat: átlagos felhasználók számára a teljesítményben nincs különbség, a notebook kijelzők is többnyire jók, és a legtöbb laptop billentyűzete kényelmes hosszabb szövegek gépelésére is. Az egeret azonban a mai napig nem sikerült kiváltani; a tapipad nem pontos, az érintőkijelző pedig sokak szerint kényelmetlen. Így nem is meglepő, hogy a hordozható egerek piaca nagyon népszerű! Szerencsére ma már az olcsó példányok között is van sok olyan, amely remekül használható.

[...] Bővebben!


A jó autós tartó egyszerű, mégis remekül használható

2017. augusztus 19. - 12:00

Ha szeretnéd betartani a törvényeket, az autóban nem használhatod kézbe véve az okostelefont. Ez persze sokszor nemcsak veszélyes, hanem kényelmetlen is lenne: mondjuk például akkor, ha nem telefonálni, hanem navigálni szeretnél a mobillal. A megoldás egy autós tartó, aminek még csak nagynak és drágának sem kell lennie.

[...] Bővebben!


Jabra Sport Pace: sportolj és hallgass zenét!

2017. augusztus 08. - 12:00

A sportoláshoz kifejlesztett vezeték nélküli fülesek általában nem olcsók, a Jabra termékpalettáján viszont azok is megtalálhatják a számításukat, akik nem szeretnének nagyon sokat költeni.

[...] Bővebben!


Egy igazán sokoldalú konzol tévékhez a Hamától

2017. július 31. - 16:03

Az LCD-tévék mindegyike remekül mutat saját állványán is, de a többség valószínűleg egyetért azzal, hogy a tévék helye a falon van. Ha nincsenek nagy igényeink, akkor a felszereléshez akár egy párezer forintos, faék egyszerűségű tartó is elég lehet, a Hamának viszont arra az esetre is van több jó ajánlata, ha profi megoldást keresünk; most a kétkaros „Fullmotion” állványt néztük meg.

[...] Bővebben!


Íme, a tökéletes táska kiránduláshoz!

2017. július 28. - 12:00

A nyár nemcsak a napozás, hanem a különféle vízi túrák ideje is. Ha neked is vannak kihúzásra váró, őrült ötleteid a bakancslistán, de nem szeretnéd, hogy rafting vagy csónakázás közben legféltettebb kincseidet vagy az útra csomagolt elemózsiát víz érje, akkor feltétlenül nézd meg a Hama vízálló táskáit.

[...] Bővebben!


Thomson távirányítós billentyűzet már LG tévékhez is!

2017. július 25. - 16:00

Nem is olyan régen írtunk a Thomson egyik olyan billentyűzetéről, amelyet direkt a Samsung tévéihez terveztek. A ROC3506SAM különlegessége a tapipad és a rengeteg gomb, ami a gyártó tévéinek extra funkcióihoz ad gyors és egyszerű elérést: velük nemcsak az alkalmazásokat, hanem a médialejátszót is kényelmesen irányíthatjuk. Aki LG tévét vett, az háboroghatott egy sort, hogy már megint kimarad a jóból; de szerencsére ez nincs így, a Thomson elkészült ugyanis a billentyűzet LG tévékkel működő változatával!

[...] Bővebben!


A legjobb GoPro kiegészítők

2017. július 20. - 15:00

Nem túlzás azt állítani, hogy a GoPro az akciókamerák iPhone-ja, annyival sikeresebb a többi modellnél, hogy messze a legtöbb kiegészítő készül hozzá. A Hama kínálatában is akad hasznos tartozék bőven, ezekből válogattuk ki a legjobbakat.

[...] Bővebben!


SanDisk SD-kártyák teljesítményének jelölése

2017. július 15. - 10:00

A SanDisk összes memóriakártyájának címkéjén megtalálhatók azok a jelölések, amiből kiderül, hogy az adott típus mennyire gyors. A tavaly bevezetett új kódoknak hála még biztosabb kézzel választhatunk.

[...] Bővebben!


Mobilhoz csatlakoztatható időjárás-állomások

2017. július 10. - 11:00

Az Oregon Scientific időjárás-állomásai között van néhány olyan típus is, amiket nemcsak érzékelőkkel, hanem okostelefonnal is össze lehet kötni. Mutatunk kettőt.

[...] Bővebben!


Így tömörítsd újra a filmeket tabletre, notebookra

2017. július 05. - 09:00

Ha nyaralni mész, és úgy döntesz, hogy az utazásra vagy az esősebb napokra néhány filmet is bespájzolsz magadnak, akkor érdemes lehet a mozikat újratömöríteni. Így nemcsak helyet spórolhatsz, hanem abban is biztos lehetsz, hogy a táblagépen egyik film sem fog majd ki.

[...] Bővebben!


Tökéletes füles zenehallgatásra

2017. június 30. - 16:00

A Jabra Halo Fusion minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, ami ahhoz kell, hogy kötöttségek nélkül is minőségi zenét hallgassunk.

[...] Bővebben!


Rapoo VPRO V720S – egy igazán színes egyéniség

2017. június 28. - 16:00

A Rapoo játékosoknak szánt almárkájáról, a VPRO-ról korábban már készítettünk egy bemutató cikket, most a márka egyik legérdekesebb perifériáját, a V720S mechanikus billentyűzetet nézzük meg közelebbről.

[...] Bővebben!


Teszt: SanDisk Connect Wireless WiFi Stick

2017. június 26. - 16:00

Egy USB sticknél manapság elég nehéz olyan extrát felmutatni, amivel simán ki lehet emelkedni a népes mezőnyből. A SanDisknek azért sikerült.

[...] Bővebben!