Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Hama blog

Tartalom átvétel
Frissítve: 32 perc 31 másodperc

Nagyképű, de jól áll neki: 9,7 colos digitális képkeret a Hamától

10 óra 3 perc

A digitális fényképezőgépek szinte teljesen kiszorították az analóg változatokat, ami óhatatlanul azzal is jár, hogy egyre kevesebb fotót hívatunk elő, és így az albumok is kezdnek kikopni a családok életéből. A digitális fotózás azonban nem jelenti azt, hogy a képeket most már csak és kizárólag monitoron lehet megnézni: a digitális képkereteket éppen azért találták ki, hogy kedvenc pillanatainkat nap mint nap a szemünk előtt tarthassuk.

[...] Bővebben!


A tévéket, kijelzőket is tisztítani kell - de mivel?

2017. február 22. - 12:00

Nemcsak a bútorok és a szőnyegek porosodnak, hanem a műszaki berendezések is, így időről időre a lakásban található kütyük is igényelnek némi törődést. A készülékek többségét egyszerűen egy nedves ronggyal tisztára törölhetjük, a tévék, monitorok és más kijelzők viszont különleges bánásmódot igényelnek.

[...] Bővebben!


Villámgyors USB stick trió

2017. február 17. - 16:00

A múltkor már bemutattuk a SanDisk két olyan USB stickjét, amelyeket a gyártó direkt az iPhone-okhoz ajánl, most azoknak kedvezünk, akik főleg számítógépek közötti adatszállításhoz keresnek valamilyen apró, de nagy kapacitást adó és villámgyors eszközt.

[...] Bővebben!


A bluetoothos audio kütyük hangminőségéről

2017. február 14. - 10:00

A telefonoknál a headsetek, fülhallgatók és hangszórók juthatnak először eszünkbe, ha a vezetéknélküliség kerül szóba. És tényleg: a Bluetooth fülhallgatók és hangszórók ellepték a boltok polcait, népszerűségük töretlenül ível felfelé. Sokan vannak azonban, akik aggódnak a hangminőség miatt: szerintük a Bluetooth fülesek nem elég jók ahhoz, hogy a vezetékes megoldásokat helyettesítsék. De mi az igazság?

[...] Bővebben!


Két USB stick iPhone-hoz

2017. február 07. - 08:00

A SanDisk iXPAND Lightning csatlakozója segítségével közvetlenül az Apple mobil kütyüihez csatlakoztatható, még kábel sem szükséges a művelethez. Kétféle méretben is elérhető.

[...] Bővebben!


Távirányítós billentyűzet Samsung tévékhez

2017. február 02. - 09:00

A Thomson több univerzális távirányítót is gyártott már, amelyek közül most egy igen érdekes példányt mutatunk be. A kütyüről nehéz eldönteni, hogy billentyűzettel egybeépített távirányító vagy távirányítóval egybeépített billentyűzet, az viszont biztos, hogy elsősorban azoknak ajánlható, akik Samsung tévét használnak otthonukban.

[...] Bővebben!


Két egyszerű, de nagyszerű telefontartó az autóba

2017. január 30. - 12:00

A mobilt nemcsak nehézkes vezeték közben használni, hanem veszélyes is – nem véletlen, hogy az aktuális szabályok csak akkor engedik használatukat, ha kihangosító is van a kocsiban. Az Android és az iOS egyaránt rendelkeznek már ilyen funkcióval, ez azonban még nem teljesen oldja meg a kérdést; ha a telefont kézben kell tartani vezetés közben, akkor nem sokkal vagyunk előrébb. Itt jön képbe a Hama és két legújabb mobiltelefon tartója.

[...] Bővebben!


Újabb egérrel bővült a uRage család

2017. január 26. - 14:00

A Reaper neo tömege súlyokkal nem változtatható, ezt leszámítva viszont minden olyan tud, amire a profi játékosoknak szüksége lehet.

[...] Bővebben!


Hamarosan új HDMI szabvány érkezik

2017. január 20. - 14:00

Mindenki számára alap, hogy a tévék és más szórakoztatóelektronikai eszközök összeköttetéséhez HDMI-kábelt kell használni, azt viszont már kevesebben tudják, hogy a csatlakozónak többféle verziója is létezik. A HDMI szabványt ugyanis folyamatosan fejlesztik, hogy az egyre modernebb elvárásoknak is meg tudjon felelni.

[...] Bővebben!


Megújult a Hama honlapja

2017. január 06. - 12:00

Élénk színek, modern külső és telefonra optimalizált felület fogadja mostantól a látogatókat.

[...] Bővebben!


Villámgyors, 256 GB-os microSDXC-kártya a SanDisktől

2017. január 05. - 14:41

Ha nemcsak arra van szükséged, hogy sok adatot tárolj, hanem arra is, hogy azokat gyorsan elérd, a SanDisk jó partner lesz!

[...] Bővebben!


BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN A HAMA!

2016. december 23. - 16:00


Így nem lesz többé gondod a telefon töltésével

2016. december 23. - 14:00

Az év utolsó bemutatójában a Hama egyik legérdekesebb mobil akkumulátorát mutatjuk be, amely nemcsak a mobil eszközök út közbeni töltésére alkalmas, hanem arra is, hogy konnektorba dugva szimpla töltőként használjuk.

[...] Bővebben!


Játékos uRage trió

2016. december 22. - 15:00

Karácsony előtt jelentkezett három olyan újdonsággal a Hama, amelyeknek főleg a számítógépes játékok kedvelői örülhetnek.

[...] Bővebben!


Jabra sportfüles hasznos extrákkal

2016. december 21. - 14:00

A vezeték nélküli fülhallgatók között speciális helyet foglalnak el azok a kütyük, amelyeket gyártói direkt sportoláshoz fejlesztettek ki. A Jabra Pulse Wireless is ebbe a kategóriába tartozik – és két nagyon hasznos extra funkciót is kínál.

[...] Bővebben!


Vetítsd az időt a falra!

2016. december 19. - 15:00

Az Oregon Scientific időjárás-állomásai után a gyártó könnyedebb termékei felé vesszük az irányt, és bemutatunk pár órát – de hogy kicsit azért csavarjunk a dolgon, olyan kütyüket választottunk, amelyek projektorosak, vagyis az aktuális időt a falra is tudják vetíteni. Akinek volt már ilyen órája, az tudja, hogy nagyon kényelmes, amikor az éjszakai közepén is elég csak a plafonra nézni ahhoz, hogy tudjunk, mennyi az idő.

[...] Bővebben!


Kihangosító az autóba szerelés nélkül? Igen!

2016. december 14. - 15:00

A Jabra termékpalettáján több olyan Bluetooth kihangosító/hangszóró is van, amit autóban tudunk használni. A Drive a kompakt megoldások közül való, amelyet nemcsak használni egyszerű, hanem az autóba be- és kiszerelni is.

[...] Bővebben!


Notebook táska üzleti felhasználóknak

2016. december 12. - 16:00

Aki nem helyspórolásból vesz magának hordozható számítógépet, hanem azért mert valóban szeretné is magával vinni, annak ehhez természetesen szüksége lesz valamilyen alkalmatosságra is. A legkényelmesebb megoldást a hátizsákok jelentik, a legrugalmasabbat pedig egy sleeve – ez utóbbi gyakorlatilag egy tok, hogy a notit bármibe beletehessük. De mit kezdjünk akkor, ha üzleti tárgyalásra megyünk? Egy hátizsákkal mégsem állíthatunk be a tárgyalóterembe! Természetesen van javaslatunk: válasszunk egyet a Hama Marseilles Fashion táskái közül.

[...] Bővebben!


Bemutatkozik a Jabra

2016. december 09. - 15:00

A blogban többször is szót ejtettünk már arról, hogy a Hama nemcsak saját termékeket forgalmaz, hanem más gyártók hazai képviseletét is ellátja. Most újabb vendégmárkával, a Jabrával ismerkedünk meg.

[...] Bővebben!


Egy ütős hangszóró a karácsonyfa alá

2016. december 06. - 14:00

A számítógépet teljesen jól lehet használni zenehallgatásra vagy akár filmnézésre is, de csak akkor, ha gondoskodunk egy olyan hangszóróról is, amely ezekben a helyzetekben is képes tökéletesen helytállni. A Hama egyik újdonsága éppen egy ilyen speaker: a PR2180-as egészen pontosan egy 2.1-es hangfal szett, amely nemcsak jól szól, hanem egy egész sor extra funkciót is kínál.

[...] Bővebben!