Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Hama blog

Tartalom átvétel
Frissítve: 17 perc 30 másodperc

Multifunkciós, retro képkeret a Brauntól

2017. március 21. - 12:00

Ismét egy képkertet mutatunk, ezúttal a Braun jóvoltából – és most egy olyan típusra esett a választásunk, amely vastag keretével a retro irányvonalat képviseli.

[...] Bővebben!


Stílusos füles – kötöttségek nélkül

2017. március 16. - 08:00

A Rapoohoz hasonlóan a Jabra is főleg vezeték nélküli megoldásokban utazik, mégpedig hanggal kapcsolatos vezeték nélküli megoldásokban. Most egy olyan fülhallgatót mutatunk meg, amelynek elsősorban otthon vehetjük hasznát.

[...] Bővebben!


Töltsd fel a mobilod kábel nélkül

2017. március 10. - 16:00

Elég sok olyan telefon létezik már, amit vezeték nélkül is lehet tölteni, az alapcsomagban azonban az ehhez szükséges töltő csak a legritkább esetben található meg. Szerencsére egy ilyen kütyü beszerzése utólag sem terheli meg a pénztárcát.

[...] Bővebben!


Teszt: Thomson ROC3506SAM távirányítós billentyűzet Samsung tévékhez

2017. március 07. - 10:00

Az okostévékre rengeteg alkalmazást telepíthetünk fel, és ezekkel a tévék tudását nagyon könnyen bővíthetjük. Azonban a nagy tudás szükségszerűen azzal jár, hogy az okostévék már régen „kinőtték” a klasszikus távirányítót, hiszen azt csak a készülékek alapvető funkcióinak vezérlésére találták ki. A tévégyártók jobbnál jobb megoldásokkal álltak elő, de más cégek is terveztek kontrollereket – van köztük univerzális modell és olyan típus is, amelyet kifejezetten egy márka készülékeihez ajánlanak. Mostani tesztünk alanya, a Thomson ROC3506SAM is márkaspecialista; ezt a kütyüt, ahogyan arra neve is utal, Samsung tévék mellé ajánlja gyártója.

[...] Bővebben!


Meghíztak a SanDisk adattárolói

2017. március 01. - 08:00

A SanDisk elhozta a Mobile World Congressre a pár hete bejelentett, új sebességjelöléssel ellátott, akár 256 GB-os kapacitással is megvásárolható Extreme sorozatú microSD-kártyáját, de nemcsak az apróság, hanem az USB-s kütyük is meghíztak.

[...] Bővebben!


Hallgass zenét futás közben is!

2017. február 27. - 16:00

A klasszikus fülhallgatók sportoláshoz nem éppen a legjobbak, mert az izzadság hamar tönkreteszi a borításukat. Szerencsére a gyártók is rájöttek erre, így egyre több olyan termék van, amit kifejezetten sportoláshoz terveztek. A Thomson Sport Wear 6202 BT is ezek közé tartozik.

[...] Bővebben!


Nagyképű, de jól áll neki: 9,7 colos digitális képkeret a Hamától

2017. február 25. - 12:00

A digitális fényképezőgépek szinte teljesen kiszorították az analóg változatokat, ami óhatatlanul azzal is jár, hogy egyre kevesebb fotót hívatunk elő, és így az albumok is kezdnek kikopni a családok életéből. A digitális fotózás azonban nem jelenti azt, hogy a képeket most már csak és kizárólag monitoron lehet megnézni: a digitális képkereteket éppen azért találták ki, hogy kedvenc pillanatainkat nap mint nap a szemünk előtt tarthassuk.

[...] Bővebben!


A tévéket, kijelzőket is tisztítani kell - de mivel?

2017. február 22. - 12:00

Nemcsak a bútorok és a szőnyegek porosodnak, hanem a műszaki berendezések is, így időről időre a lakásban található kütyük is igényelnek némi törődést. A készülékek többségét egyszerűen egy nedves ronggyal tisztára törölhetjük, a tévék, monitorok és más kijelzők viszont különleges bánásmódot igényelnek.

[...] Bővebben!


Villámgyors USB stick trió

2017. február 17. - 16:00

A múltkor már bemutattuk a SanDisk két olyan USB stickjét, amelyeket a gyártó direkt az iPhone-okhoz ajánl, most azoknak kedvezünk, akik főleg számítógépek közötti adatszállításhoz keresnek valamilyen apró, de nagy kapacitást adó és villámgyors eszközt.

[...] Bővebben!


A bluetoothos audio kütyük hangminőségéről

2017. február 14. - 10:00

A telefonoknál a headsetek, fülhallgatók és hangszórók juthatnak először eszünkbe, ha a vezetéknélküliség kerül szóba. És tényleg: a Bluetooth fülhallgatók és hangszórók ellepték a boltok polcait, népszerűségük töretlenül ível felfelé. Sokan vannak azonban, akik aggódnak a hangminőség miatt: szerintük a Bluetooth fülesek nem elég jók ahhoz, hogy a vezetékes megoldásokat helyettesítsék. De mi az igazság?

[...] Bővebben!


Két USB stick iPhone-hoz

2017. február 07. - 08:00

A SanDisk iXPAND Lightning csatlakozója segítségével közvetlenül az Apple mobil kütyüihez csatlakoztatható, még kábel sem szükséges a művelethez. Kétféle méretben is elérhető.

[...] Bővebben!


Távirányítós billentyűzet Samsung tévékhez

2017. február 02. - 09:00

A Thomson több univerzális távirányítót is gyártott már, amelyek közül most egy igen érdekes példányt mutatunk be. A kütyüről nehéz eldönteni, hogy billentyűzettel egybeépített távirányító vagy távirányítóval egybeépített billentyűzet, az viszont biztos, hogy elsősorban azoknak ajánlható, akik Samsung tévét használnak otthonukban.

[...] Bővebben!


Két egyszerű, de nagyszerű telefontartó az autóba

2017. január 30. - 12:00

A mobilt nemcsak nehézkes vezeték közben használni, hanem veszélyes is – nem véletlen, hogy az aktuális szabályok csak akkor engedik használatukat, ha kihangosító is van a kocsiban. Az Android és az iOS egyaránt rendelkeznek már ilyen funkcióval, ez azonban még nem teljesen oldja meg a kérdést; ha a telefont kézben kell tartani vezetés közben, akkor nem sokkal vagyunk előrébb. Itt jön képbe a Hama és két legújabb mobiltelefon tartója.

[...] Bővebben!


Újabb egérrel bővült a uRage család

2017. január 26. - 14:00

A Reaper neo tömege súlyokkal nem változtatható, ezt leszámítva viszont minden olyan tud, amire a profi játékosoknak szüksége lehet.

[...] Bővebben!


Hamarosan új HDMI szabvány érkezik

2017. január 20. - 14:00

Mindenki számára alap, hogy a tévék és más szórakoztatóelektronikai eszközök összeköttetéséhez HDMI-kábelt kell használni, azt viszont már kevesebben tudják, hogy a csatlakozónak többféle verziója is létezik. A HDMI szabványt ugyanis folyamatosan fejlesztik, hogy az egyre modernebb elvárásoknak is meg tudjon felelni.

[...] Bővebben!


Megújult a Hama honlapja

2017. január 06. - 12:00

Élénk színek, modern külső és telefonra optimalizált felület fogadja mostantól a látogatókat.

[...] Bővebben!


Villámgyors, 256 GB-os microSDXC-kártya a SanDisktől

2017. január 05. - 14:41

Ha nemcsak arra van szükséged, hogy sok adatot tárolj, hanem arra is, hogy azokat gyorsan elérd, a SanDisk jó partner lesz!

[...] Bővebben!


BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁN A HAMA!

2016. december 23. - 16:00


Így nem lesz többé gondod a telefon töltésével

2016. december 23. - 14:00

Az év utolsó bemutatójában a Hama egyik legérdekesebb mobil akkumulátorát mutatjuk be, amely nemcsak a mobil eszközök út közbeni töltésére alkalmas, hanem arra is, hogy konnektorba dugva szimpla töltőként használjuk.

[...] Bővebben!


Játékos uRage trió

2016. december 22. - 15:00

Karácsony előtt jelentkezett három olyan újdonsággal a Hama, amelyeknek főleg a számítógépes játékok kedvelői örülhetnek.

[...] Bővebben!