- 2014. január 5., 17:14
Kiszivárgott egy kép, amelyen az új tévés operációs rendszer kezelőfelülete látható.

Kiszivárgott egy kép, amelyen az új tévés operációs rendszer kezelőfelülete látható.

A fotó ezúttal (is) az @evleaks Twittercsatornán tűnt fel, vagyis minden valószínűség szerint nemcsak egy egyszerű pletykáról van szó, hanem a screenshot valódi. A fotó alapján (is) úgy tűnik, hogy az LG valóban a kártyás UI mellett tette le a voksát, hiszen az interfész nagyon hasonlít arra, amilyen a webOS volt akkor, amikor a Palm okostelefonokon és táblagépeken szerette volna alkalmazni. Viszont az LG továbbfejlesztette; a kártyákra kattintva egy előnézeti kép jelenik meg az alkalmazások pillanatnyi állapotáról.

A fotóról az sajnos nem derül ki egyértelműen, hogy az LG milyen alkalmazásokkal (és főleg, hogy mennyivel) szeretne indulni, de úgy tűnik, hogy a közösségi szolgáltatások már induláskor is elérhetők lesznek. Mivel az LG a pletykák szerint a webOS-t úgy alakította át, hogy az Enyo Java platformot támogassa, azt reméli, hogy a fejlesztők számára is vonzó lesz a környezet, és az alkalmazások száma gyorsan nő majd.

Az LG webOS-t használó okostévéje állítólag 2,2 GHz-es, kétmagos rendszerchipet és 1,5 GB memóriát kap; a vállalat holnap kora reggel tart sajtótájékoztatót, további részletek ekkor várhatók.

Címkék