Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

A Computex 2016 blogból ajánljuk

A Zotac vízhűtés segítségével oldotta meg a kis méretbe zsúfolt nagy teljesítmény hőtermelésének elvezetését.
Tavaly nagyot durrantott az ASUS a vízhűtéses GX700 noteszgéppel, most pedig tovább emelte a lécet a GX800-zal.
Tíz éves az ASUS Republic of Gamers márkája, úgyhogy most alaposan kitettek magukért – például egy alaplappal.
Az ASUS a ZenFone 3 három változatát jelentette be, a csúcson a Deluxe modell csücsül.
Inkább tablet mintsem telefon, és főleg multimédiás célokra ajánlható az új ASUS gigamobil.
Elég egy Thunderbolt 3 csatlakozó, és egy jobb notebookból máris játékokra optimalizált szörnyet kapunk.

Tovább vékonyodott a Lenovo Yoga és gyorsult az ideapad Y900

2016. január 05. - mostSzólj hozzá!

Megérkezett a Lenovo Yoga sorozatának legújabb verziója, a minden eddiginél vékonyabb 900S modell.

A 900S a tavalyi 900 továbbfejlesztése, de Core iX helyett az új generációs Core M processzorok köré épül. A legfontosabb fejlesztés azonban alighanem a méretcsökkentés: 13 helyett csak 12,5 colos, opcionálisan QHD felbontású panelt kapunk, aktív tollal és minden irányban kisebb méretű házzal.

Az 1 kg körüli (egész pontosan 990 grammos tömeg is kisebb a tavaly készülékénél. A márciusban 1099 dolláros áron induló gép arany vagy ezüst színben lesz rendelhető.

Ha már az Y-nal kezdődő gépeknél tartunk, a Lenovo megújította az Y sorozatú noteszépeket is, a csúcson mindjárt itt van az Y900, K sorozatos Core i7-tel, GTX980M-mel, mechanikus billentyűzettel és 17 colos monitorral. Tovább haladva az ideapadok között, az ideapad 700 15 és 17 colos változatban készül, új Core iX processzorokkal, GTX950M-mel és opcionális JBL hangszórókkal. Az ideapad 710S kicsi és jól hordozható (13 colos), 1,16 kg tömegű és PCIe SSD háttértárral érkezik.


Az ideacentre Y900 egybegépből a Razerrel együttműködve készítették az Y900 RE változatot, ami természetesen Razer kiegészítőkkel és Chroma fényrendszerrel érkezik, Core i7 K sorozatos procival és SLI-be kötött GTX970-ekkel. Szintén a Razerrel közösen készül az Y27g RE hajlított kijelzős monitor is, 27 colos kijelzővel és 144 Hz-es frissítési frekvenciával.


A másik játékosoknak készülő egybegép az ideacentre 610S, amelynek érdekessége a hozzá opcinálisan megvásárolható vezeték nélküli projektor. További paraméterek: hatodik generációs Core iX procik, GTX750Ti grafikus kártya, maximum 16 GB RAM és legfeljebb 2 TB-os háttértár.