Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Acer Liquid Z500 - minőség kedvező áron

2014. szeptember 05. - ZsolaSzólj hozzá!

Az Acer okostelefon fronton is erősít, a Liquid Z500 egy zene- és filmorientált készülék lesz elfogadható áron.

Az Acer okostelefon fronton is erősít, a Liquid Z500 egy zene- és filmorientált készülék lesz elfogadható áron.

A Liquid Z500 egy mérsékelt árú, 1,3 GHz-es négymagos MediaTek MT6582 SoC-val rendelkező okostelefon, amelynek fő erénye a fejlett multimédiás képességekben rejlik: két előlapi hangszórója a zenék és a filmek lejátszásakor jó hangminőséget, 5 colos IPS kijelzője pedig jó képminőséget biztosít.

A 8,65 mm vastagságú telefonban 8 megapixeles, F2.0 fényerejű optikával ellátott kamera is található, ezzel a gyártó szerint kedvezőtlen fényviszonyok mellett is alacsony zajszintű képek készíthetők. A telefon 150 eurós áron, szeptembertől lesz elérhető Európában.

A tajvani gyártó elhozta a Liquid Jade nevű mobilt is, amelyet a Computexen már láttunk, de most úgy tűnik, hogy európai (de nem magyar!) premierre is lehet számítani. Ez a modell hasonló felszereltségű, szintén két SIM-es telefon, ám hátlapi kamerája 13 megapixeles, és nincsenek meg rajta az előlapi hangszórók. Az Acer a Jade mellé készített Liquid Leap okoskarkötőt (ez szintén ismerős a Computexről) szintén demózta, de új információ nem derült ki róla.