Nem glare kijelzős notebook

Lassan le kell cserélnem a notebookomat, sajnos a kijelzőtartó zsanér kezd szétesni.
Viszont szomorúan konstatáltam, hogy nemigen lehet kapni nem tükröződős kijelzős notebookot, sőt, olyan oldalt se nagyon találtam, ahol erre lehetne szűrni.

Tudtok-e esetleg segíteni abban, hogy hol találok olyan site-ot, ahol kijelzőtípus szerint is tudok szűrni (tükröződős LCD-s gép nem érdekel)?

Esetleg valami konkrét tipp típusra?

Elvárások: kétmagos proci, min. 1 GB RAM (ha 1 GB akkor viszont az max. 1 modulban), min. 160 GB-os vinyo, WLAN, ha lehet, akkor 16:10 formátumú LCD (4:3 mégjobb lenne, de tudom, hogy ez esélytelen), min. 3600 mAh-s akku, lehetőleg 2 év gari, ár max. 170e bruttó.

Köszi.
Meglesem a Dell-t, egyébként is szimpatikus a 3 év garijával.
Remélem az üzleti modellek azért nem 200 rugótól kezdődnek ;)

Szerintem gyűjtőhely nincs, de az üzleti modellek között azért még mindig sok a nem glare-es verzió. Dellnél pl. ha jól tudom, akkor egy csomó gépnél lehet rendelni opciósan sima és fényes monitoros típust is. Szóval én a helyedben végig nézném a gyártók oldalát, vagy felhívnék 1-2 hazai nagyobb boltot, és rákérdeznék. Ezt tartom a leggyorsabbnak.

Megjelenítési lehetőségek

Válaszd ki a hozzászólások megjelenítési módját, majd kattints a Beállítás gombra.

Geekregény

100310_preview.jpg

Feliratkozás hírlevélre