Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Hordozható 3D-s médialejátszó Kínából

2011. június 29. - SmithSzólj hozzá!

06-29
Kedvező árral, azonban korlátolt tudással és használhatósággal rendelkezik a Gadmei készüléke.

A Gadmei egy kevésbé ismert gyártó, most azonban mégis akadt egy olyan terméke, amely miatt érdemes lehet odafigyelni a nevére. Az általa készített P83-as típusjelzésű médialejátszó első ránézésre kifejezetten jó választásnak tűnhet, hiszen az 1280×720 pixel felbontású 8"-os képernyőjén lehetőségünk nyílik szemüveg nélkül élvezni a 3D-s filmeket.

A méret ellenére valóban csak egy PMP-ről, és nem pedig egy tabletről van szó, tehát semmilyen extra multimédiás, internetes lehetőség nem rejtőzik a kütyüben, amelynek 4 Gbájtos belső memóriáját SD kártyával lehet bővíteni. A Gadmei készüléke a hátlapon lévő kitámasztóval állítható fix pozícióba az asztalon, ebben a helyzetben ideális filmezéshez. A gép tápellátásáról egy cserélhető, 4000 mAh-es akkumulátor gondoskodik.

A készüléknek egyelőre nem sok konkurenciája akad a piacon, és, ha lesz is hasonló termék, valószínűleg sokkal drágább lesz: a Gadmei a PMP-jét mindössze 179 dollárért kínálja. Sajnos, ha valaki kis hazánkból szeretne hozzá jutni a készülékhez, akkor annak nincs szerencséje, nem valószínű ugyanis, hogy itthon is forgalomba kerülne a lejátszó.