Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Késni fog a HTC One M10 telefonja?

2016. január 21. - mostSzólj hozzá!

01-21
Egy új pletyka szerint nem számíthatunk a HTC következő csúcsmodelljének, az M10-nek a februári bemutatójára.

Elég sokat pletykáltunk már az S7-ről, időről időre az LG G5-ről is röppennek fel hírek, a One M10-ről azonban még alig szivárgott ki valami. Elképzelhető, hogy ennek oka nem a HTC szokatlanul jó titoktartási képességében keresendő, hanem abban, hogy a tajvani cég egyszerűen nem lesz kész a február végi Mobile World Congressre a telefonnal.

A természetesen kínai eredetű pletyka szerint a cégvezetés elégedetlen volt a One M10 külsejével, így az eddigi prototípusokat visszaküldték a formatervezőkhöz. Tekintetbe véve, hogy a HTC mennyire igényes a One sorozat külsejére, érthető, ha nem akarnak hibázni, egy külön időpontban – márciusban, áprilisi piacra lépéssel – bemutatott telefonnal pedig talán kicsit nagyobb hírverést tudnak generálni, mintha az MWC előtti napon a Samsungok, LG-k és társaik között jelennek meg.

Ami a One M10 belsejét illeti, erről egyelőre a szokásos, szuperlatívuszokban bővelkedő lista kering: Snapdragon 820, 23 Mpixeles kamera, az A9 mintájára a Home gombba integrált ujjlenyomat-olvasó, IP68-as víz- és porállóság és persze Android 6.1 várhat minket.