Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

Tényleg vékony lesz az S7 kamerája

2016. február 08. - mostSzólj hozzá!

02-08
Előkerült egy fotó a Samsung Galaxy S7 hátlapjáról, amelyen elég jól látszik, hogy milyen vékony lesz a kamera.

Nem vitatjuk, hogy a Samsung Galaxy S6 remekül sikerült, de tökéletesnek nem neveznénk: sokakat zavar például a hátlapból elég jelentősen kidudorodó kamera. Egy korábbi szivárgás során már előkerült pár ábra arról, hogy a koreai mérnököknek ezt sikerült orvosolni, és 1,7-ről 0,8 mm-re mérsékelni a kiálló rész magasságát, most viszont egy aktuális fotó is megjelent az interneten, amely elvileg már a kész telefont mutatja.

A vietnámi oldalról származó képen látható egy 32 GB-os felirat is, a dizájn viszont szerintünk határozottan visszalépésnek tűnik az S6 eleganciája után. Némi aggodalomra ad okot, hogy a hátlap olyan, mintha műanyagból készülne (reméljük, hogy csak egy prototípusról van szó, és a végső változat üveget vagy fémet kap). A cikkben említést tesznek a 12 Mpixeles hátsó kameráról, a vízállóságról és az f1.7 fényerejű objektívről is (az S6 esetében ez f1.9 volt).

A további érdekességek között szerepel, hogy az Exynos változat (amit elvileg Európa is megkap) kb. 15 százalékkal jobb teljesítményt nyújt az S820-as modellhez képest. Mind a két verzióba az LG V10-ben szereplő kiváló DAC, az ESS Sabre 9018 kerül, így várhatóan a hangminőséggel nem lesznek problémák. Az akkumulátort illetően állítólag 30 perc alatt tudjuk majd 80 százalékra feltölteni azt.