Nincs időd napi szinten követni az eseményeket? Iratkozz fel heti hírlevelünkre! E-mail cím:

A Computex 2017 blogból ajánljuk

Ha az ARM-on múlik, akkor mindenképpen: az ARM bemutatta hogyan képzeli el a közeli jövőt.
A 15,6 colos notebookok nagyok és nehezek, de csak akkor, ha nem az ASUS készíti őket.
A router csak a szükséges rossz, ami ráadásul még ronda is? Az ASUS Blue Cave megváltoztathatja ezt a véleményt.
AZ UX490-be 14 colos kijelző került, pedig a gép nem lett nagyobb, éppen akkora, mint 13,3 colos elődje volt.
Az ASUS új kifordítható utltrabookja, az UX370 megdöntötte saját kategóriájában a vékonysági rekordot.
A tajvani gyártó brutális masinájáról már írtunk, de a méretosztályban van kedvezőbb árú ajánlata is.
Az Acer szerint a Spin 1-re máris ráfér a frissítés, így a géphez hamarosan új processzorokat lehet választani.
A laptopok között nem sok olyan van, amelyik olcsó, mégis lehet vele játszani. Az Acer most mutatott egy újat.

Szerzői jogok

  • A geeks.hu weboldalra való belépéssel Felhasználó elfogadja az alábbi feltételeket, abban az esetben is, ha nem regisztrált tagja a geeks.hu oldalnak.
  • A Kockamédia Kft. fenntart minden, a lap tartalmának másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot, bármilyen módszerrel is történjenek ezek.
  • A geeks.hu weboldalon megjelenő cikkeket szerzői jog védi. Bármilyen, az oldalon megtalálható tartalom részben vagy egészében való másodközléséhez vagy adatbázisban történő szerepeltetéséhez a Kockamédia Kft. előzetes írásbeli engedélye szükséges. A másodközölt tartalom vagy a formai elemek az írásbeli engedély birtokában sem módosíthatók.
  • A weboldalak merevlemezre mentése, kinyomtatása engedélyezett, feltéve, hogy az kizárólag személyes felhasználás céljából történik. A merevlemezen tárolt tartalmak terjesztése, másodközlése ebben az esetben sem megengedett.
  • A geeks.hu bármely oldalára mutató hivatkozás más online magazinban előzetes engedély nélkül elhelyezhető, a cikkek címe és első bekezdése, a híranyagok pedig, eseti jelleggel, teljes egészében másodközölhetők, a forrás megjelölése és a geeks.hu weboldalra mutató link kihelyezése mellett. A link kihelyezésével a megjelentető tudomásul veszi, hogy a Kockamédia Kft. bármikor - indoklás nélkül - kérheti a hivatkozás eltávolítását.
  • A geeks.hu weboldalain megjelenő hirdetések szintén a szerzői jog védelme alá esnek, ám ezek szerzői jogait a mindenkori megrendelő birtokolja. A hirdetések tartalmáért ugyancsak a megrendelő felel. A hirdetések tartalma semmilyen esetben sem tükrözi a szerkesztőség véleményét.
  • A geeks.hu cikkeinek elkészítésekor a pontosságra és teljességre törekszünk, de felelősséget nem vállalunk a közölt adatok és információk felhasználásából eredő következményekért.

Copyright © 2008-2013 Kockamédia Kft.
Minden jog fenntartva.