- 2014. január 7., 13:59
Érdekes autós kiegészítőt mutatott be a Sony Smartphone Cradle Receiver néven.

Érdekes autós kiegészítőt mutatott be a Sony Smartphone Cradle Receiver néven. Az XSP-N1BT egy dupla DIN helyre illeszthető készülék, amibe mi aztán fekvő helyzetben tudjuk majd betenni telefonunkat.

A rugalmas oldalaknak köszönhetően többféle mobilt is biztonságosan képes rögzíteni a Cradle, a kommunikáció pedig Android esetén Bluetoothon, iPhone esetén pedig USB-n keresztül történhet. Mindehhez egy AppRemote nevű alkalmazás áll rendelkezésre, amivel a készülék képernyőjéből tudunk autórádióhoz hasonló kijelzőt faragni.

Az okostelefon számítási kapacitásának köszönhetően az extra szolgáltatások között hangvezérlés, navigáció, audio/videólejátszás is szerepel, a Cradle mellé pedig egy infravörös távvezérlő is jár, amivel a telefon felületén is navigálhatunk. A telefon töltése az USB porton keresztül megoldott, az új Xperiák esetében pedig vezeték nélküli töltő is rendelkezésre áll. Az autós bölcső májusban kerül majd a boltkba, 250 dolláros áron.

A hagyományosabb autórádiókat kedvelők számára öt új olyan készüléket is bemutattak, amelyek a telefonnal Bluetooth kapcsolaton keresztül tudnak kommunikálni, a párosítást pedig NFC adapterek könnyítik meg.

Címkék
Ez is érdekelhet
2023. november 3., 08:00
2021. január 29., 09:05
2020. június 5., 17:00