- 2011. február 28., 16:55
A TV2-vel közösen indít mobilnetes szolgáltatást a Vodafone, különféle feltöltőkártyákkal.
Hirdetés

A tv2.mobilnet nevű szolgáltatásban szerintünk az a leginkább vonzó, hogy nem igényel külön előfizetést illetve hűségszerződést: ha tudjuk, hogy mennyi ideig van szükségünk mobilnetre, holnaptól csak el kell mennünk a Tescoba (itt árulják ugyanis majd a TV2.mobilnetet) és megvásárolni a mobilnet csomagot 4990 forintért (illetve lehetőség van arra is, hogy 1000 forint kedvezménnel a Vodafone wenshopjában rendeljünk, de ez esetben a kiszállítás időbe telik). Ezért az árért kapunk egy modemet és 500 forintnyi adatforgalmat, amely 1 órára vagy 500 MB-nyi forgalomra elég (amelyik előbb teljesül).

A további használathoz már meg kell vásárolnunk a négy különböző internetjegy valamelyikét – ezek közül a legdrágább a 30 napos érvényességű, de legfeljebb 1 GB-nyi adatforgalmat engedélyező változat, ami 3890 forintba kerül. 2490 forintért egy hetet, 690 forintért pedig egy napot netezhetünk maximum, a forgalmazható adatmennyiség pedig az előbbi esetben 1 GB, az utóbbiban 500 MB. Az egyenleg feltöltését a tv2.hu/mobilnet oldalon bankkártyás fizetéssel, vagy a korábban megszokott módon bankautomatákon keresztül vagy feltöltőterminálokon végezhetjük el.

Az adatcsomagok érdekessége, hogy az érvényességi idő vagy az adatforgalmi keret túllépése után a tv2.hu/mobilnet oldal elérető marad, ahol a feltöltési lehetőség mellett exkluzív TV2-es tartalmakat is találnak majd a felhasználók.